Volleybolltränaren

The way a team plays as a whole determines its success. You may have the greatest bunch of individual stars in the world, but if they don't play together, the club won't be worth a dime. - Babe Ruth

u16 mästerskapen

Kategori: Träningsdagboken

Nu är jag tillbaka, gick och blev sjuk direkt efter turneringen, var väl tufft med en hel helg med volleyboll.
 
Så hur gick det nu då? resultatmässigt: 12 av 15 lag. Spelmässigt: stora framsteg. Vi vann en match på hela turneringen, detta över ett väldigt duktigt Eneryda som tog set på vinnarna. Tror de var det enda laget mer än tvåan på turneringen som tog set på segrarna. Så jag tycker det visar att vi har potentialen och att vi var anmälda i rätt grupp. Det vi ligger efter i är struktur och vana. Vi är duktiga på att kämpa och vinner många bollar i serv, men har mer kvar  när det blir bolldueller, lite väl många bollar som leder kaos för att vi inte har koll på våra positioner. 
 
Men vi visste om att det skulle bli en tuff helg med många bra motståndare och det var precis det vi ville ha. 
 
Det absolut bästa med en turnering, där man så gott som fått stryk av samtliga lag är motivationen och revanschen som växer fram hos spelarna och som jag mötte igår på träningen. Sånt fokus det var på träningen var häftigt att se. 
 
Nedan lite bilder från Falköpings volleybollklubb:
 
 
 
Matchen mot Eneryda som vi lyckades vinna! 
 
Kommentera inlägget här: